• George Simion, liderul partidului AUR, a declarat în cadrul emisiunii Marius Tucă Show că: „Mi se pare că domnul președinte nu are nicio apăsare”.
  • George Simion: „Am zis că dăm PSD-ului două săptămâni să se trezească”.
  • George Simion: „Domnul Klaus Iohannis să mai aștepte că și noi așteptăm de șase ani să facă ceva”.

George Simion, lider AUR: „Mi se pare că domnul președinte nu are nicio apăsare”

George Simion, lider AUR: „Mi se pare că domnul președinte nu are nicio apăsare. E bine acolo la Cotroceni. Era cald. Am fost la Parlament, a făcut Ceaușescu Casa Poporului prea mare și greu de încălzit”.

Întrebat ce a simțit în momentul în care a fost la Cotroceni, George Simion a spus că: „Cumva o atmosferă de învechit. Combinată cu teama funcționarilor de acolo, de la SPP la consilieri”.

George Simion, lider AUR: „Astea nu au fost consultări, dar am mers din condescendență instituțională ”

George Simion: „Am mers cu un prim-ministru pentru că așa ne-a cerut Klaus Iohannis. Și că celelalte forțe nu au propunere unică, nume care să impresioneze publicul.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Mergem mai departe, că am înțeles că ne vor mai chema la un set de așa zise consultăti. Astea nu au fost consultări, dar am mers din condescendență instituțională. Dar asta nu schimbă gândurile. Klaus Iohannis a fost agent electoral pentru PNL”.

George Simion: „Dăm PSD-ul două săptămâni să se trezească”

George Simion, lider AUR: „Am zis că dăm PSD-ului două săptămâni să se trezească. Am zis să se decidă cine ar fi un prim-ministru mai bun: Alexandru Rafila, care ne-a închis bătrânii în case sau un specialist ONU pe dezvoltare durabilă, Călin Georgescu”.

George Simion: „Klaus Iohannis să mai aștepte, că și noi așteptăm de șase ani să facă ceva”

Valentin Stan îi subliniază lui George Simion că tocmai a spus că motivul pentru care a fost la Cotroceni a fost „condescendență constituțională” și îl întreabă de ce l-a lăsat pe Klaus Iohannis să aștepte zece minute.

George Simion, lider AUR: „Să mai aștepte că și noi așteptăm de șase ani să facă ceva. Referitor la promisiunile noastre politice, avem multe de învățat”.

Valentin Stan: „Nu v-ați dus din acest motiv dacă ați întârziat zece minute”.

George Simion, lider AUR: „Noi am vrut să intrăm pe jos, pentru că acolo era adunată presa. Am venit pe jos, pietonal. Și ne-au atras atenția cei din administrația prezidențială că nu putem intra pe jos și că pietonal putem intra doar pe la Leu”.