George Simion cheamă oamenii la proteste: „Nu mai e timpul să stăm în case. E timpul să ieșim în stradă”

Alegeri parlamentare 2020. Totul despre AUR, partidul extremist cu șanse să ajungă în parlament Sursă foto: Mediafax / Eduard Vînătoru
  • George Simion cheamă oamenii să participe la proteste
  • Protestele organizate de AUR vor avea loc luni
  • Duminică noaptea, sute de oameni din mai multe orașe au participat la proteste spontane

George Simion, liderul partidului AUR, și-a chemat susținătorii să participe, luni, la proteste față de restricțiile impuse de autorități pentru a stopa creșterea numărului de cazuri de COVID-19.
Într-o postare pe rețelele de socializare, George Simion cataloghează restricțiile de pandemie drept „

„Nu știu dacă vouă v-a ajuns cuțitul la os, dar nouă da. Nu ne-ați votat pentru a sta în băncile din Parlament impasibili la restricțiile pe care ni le impun politrucii în frunte cu Klaus Iohannis. Ce se întâmplă în zilele astea în România este inadmisibil și de asta trebuie, e de datoria noastră, să ieșim în stradă. Mâine la ora 5 nu mai stăm în casă, nu mai e timpul să stăm în case. E timpul să ieșim în stradă pentru drepturile noastre, pentru libertatea noastre, pentru că aceste restricții sunt de-a dreptul aberante”, a transmis liderul AUR într-un live pe rețelele de socializare.

El i-a invitat pe toți cei nemulțumiți de restricții, să se adune, luni, la ora 17.00 în fața sediilor prefecturilor din orașele în care locuiesc. Postarea lui George Simion vine în timp ce în mai multe orașe din țară sute de oameni au ieșit duminică seara pe străzi pentru a protesta față de restricții.