• Florin Cîțu este „un fricos care a ajuns dintr-o întâmplare nefericită” prim-ministrul României, spune copreședintele AUR George Simion
  • George Simion: „L-a luat domnul Orban de pe stradă, l-a făcut ministru, l-a făcut prim-ministru și acum vine în fața Parlamentului să vorbească despre alegerile interne din PNL”

George Simion îl atacă, din nou, pe Florin Cîțu. Copreședintele AUR consideră că premierul a fost „luat de Orban de pe stradă“ și apoi „l-a făcut ministru, l-a făcut prim-ministru“.

„Domnul Cîțu este un fricos care a ajuns dintr-o întâmplare nefericită prim-ministrul României. L-a luat domnul Orban de pe stradă, l-a făcut ministru, l-a făcut prim-ministru și acum vine în fața Parlamentului să vorbească despre alegerile interne din PNL, când ar trebui să dea raport în fața românilor. Ar trebui să vă fie rușine”, spune copreședintele AUR George Simion.

Copreședintele AUR îl acuză pe Florin Cîțu că este „un fricos”.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Premierul Florin Cîțu spune că a devenit obsesia social-democraților, care văd în el „cel mai mare inamic al lor, o amenințare”: „După 25 septembrie va fi și mai rău pentru dvs. Am tranșat alegerile din PNL. De cine vă e cel mai frică nu scăpați”.

La momentul transmiterii știrii, parlamentarii dezbat moțiunea de cenzură inițiată de senatori și deputați PSD.