• Copreședintele AUR, George Simion, a sugerat, sâmbătă, că „sistemul” o pregățește pe Laura Codruța Kovesi să fie următorul președinte al României.
  • Totodată, și-a întrebat urmăritorii cine ar vrea să candideze din partea AUR.
  • Flavia Groșan, medicul pneumolog din Oradea, a raspuns că ea l-ar vota chiar pe George Simion.

Copreședintele AUR, George Simion, a sugerat, sâmbătă, că „sistemul” o pregățește pe Laura Codruța Kovesi să fie următorul președinte al României. Totodată, și-a întrebat urmăritorii cine ar vrea să candideze din partea AUR. Flavia Groșan a raspuns că ea l-ar vota chiar pe George Simion.

Laura Codruta Kovesi este pregatita de sistem sa fie viitorul presedinte al Romaniei. Voi pe cine ați vrea să propună AUR să lupte cu ea?”, a intrebat Simion pe pagina sa de Facebook.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Flavia Groșan a răspuns că îl va vota chiar pe George Simion: „Fix pe dumneavoastră. Și în 2 ani puteți evolua mult”, a scris aceasta luând o pauza de la duelul de comentarii de pe pagina politicianului.

Flavia Groșan este medicul pneumolog care a stârnit o controversă la nivel național după ce a afirmat că protocolul medical din spitale „ucide” pacienți, că oxigenul medical în cantități mari provoacă edeme cerebrale și că pacienții COVID cu saturație de 80% se pot trata acasă fără probleme. Declarațiile sale au fost aproape unanim respinse de colegii pneumologi, iar Colegiul Medicilor a evaluat cazul ei, însă a scăpat fără sancțiuni.