George Simion: Laura Codruța Kovesi este pregătită de sistem să fie președintele României

Copreședintele AUR, George Simion, a sugerat, sâmbătă, că „sistemul” o pregățește pe Laura Codruța Kovesi să fie următorul președinte al României. Totodată, și-a întrebat urmăritorii cine ar vrea să candideze din partea AUR. Flavia Groșan a raspuns că ea l-ar vota chiar pe George Simion.

Laura Codruta Kovesi este pregatita de sistem sa fie viitorul presedinte al Romaniei. Voi pe cine ați vrea să propună AUR să lupte cu ea?”, a intrebat Simion pe pagina sa de Facebook.

Flavia Groșan a răspuns că îl va vota chiar pe George Simion: „Fix pe dumneavoastră. Și în 2 ani puteți evolua mult”, a scris aceasta luând o pauza de la duelul de comentarii de pe pagina politicianului.

Flavia Groșan este medicul pneumolog care a stârnit o controversă la nivel național după ce a afirmat că protocolul medical din spitale „ucide” pacienți, că oxigenul medical în cantități mari provoacă edeme cerebrale și că pacienții COVID cu saturație de 80% se pot trata acasă fără probleme. Declarațiile sale au fost aproape unanim respinse de colegii pneumologi, iar Colegiul Medicilor a evaluat cazul ei, însă a scăpat fără sancțiuni.

Exit mobile version