• George Simion: Doi, trei tineri au dat câteva pietre și au incitat mulțimea
  • George Simion: Statul a lucrat foarte bine împotriva protestatarilor ca să discrediteze aceste proteste
  • Co-președintele AUR spune că „toate instrumentele de represiune au fost folosite pentru a reduce oamenii la tăcere”

George Simion, co-președinte al partidului Alianța pentru Unirea Românilor, spune că incidentele din timpul protestelor au fost puse la cale de forțe ale Poliției și Jandarmeriei, dar asta nu înseamnă că românii nu vor mai ieși în stradă.

Violențele au fost puse la cale de forțe ale Ministerului de Afaceri Interne (MAI). E suficient să ai doi, trei instigatori într-o mulțime. Doi, trei tineri au dat câteva pietre și au incitat mulțimea. Statul a lucrat foarte bine împotriva protestatarilor ca să discrediteze aceste proteste”, a spus George Simion, la „Marius Tucă Show”.

Co-președintele AUR spune că „toate instrumentele de represiune au fost folosite pentru a reduce oamenii la tăcere”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

„Vom apela întotdeauna și la ieșiri în stradă. Românii vor ieși din stradă. Sâmbătă se va ieși în București în stradă. Mă aștept ca numărul participanțilior să nu fie mare”, a mai spus sursa citată.

George Simion a vorbit și despre faptul că, brusc, manifestările de stradă s-au oprit, după ce șapte zile consecutiv oamenii au protestat în mai multe orașe din România.

Un sistem dectatorial a înăbușit aceste proteste. Sute de tineri au fost audiați, îndubați, amendați, intimidați. Au fost oameni de la poliție, jandarmerie acasă la liderii protestatorilor să le spună că vor avea probleme dacă vor continua aceste proteste”, mai spus Simion, în emisiunea lui Marius Tucă.