• Gerry Marsden, vocea care cântă imnul lui Liverpool, a murit ieri, la 78 de ani.
  • Borussia Dortmund și Celtic au adoptat și ele cover-ul lui Marsden ca imn.
  • Gerry Marsden a fost printre cei mai în vogă artiști din Liverpool, în anii ’60.

Gerry Marsden, cel care cânta celebra versiune a piesei „You’ll Never Walk Alone”, imnul echipei Liverpool, a murit aseară, la vârsta de 78 de ani. Vocea care trezește tribunele de pe Anfield nu mai este printre noi.

Când a auzit „You’ll Never Walk Alone” în filmul Carousel, la începutul anilor 60, starul s-a îndrăgostit pe loc de versuri și a înregistrat propriul cover cu trupa.

În memoria lui, Paul McCartney și-a adus aminte de începuturile lor în muzică, când Gerry and The Pacemakers și Beatles erau cele mai populare trupe din Liverpool.

„Când eram în Liverpool, la început de tot, era un ziar de muzică numit ‘The Merseybeats’, și a făcut un sondaj. Cea mai populară trupă din Liverpool și, desigur, noi voiam să câștigăm, voi voiați să câștigați, toți voiau să câștige. A fost foarte aproape în sondajul ăla, așa cum îți aduci aminte, Gerry, dar am reușit să vă luăm fața, și cred că ambele amândoi am reușit să facem lucruri mărețe și ne-am distrat pe cinste”, spunea legendarul Paul McCartney.