• Primarul celei mai „smart” comune din țară, cunoscută cu cele mai multe fonduri europene, are Covid-19.
  • Este vorba despre Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, din județul Alba.
  • În localitate, rata de infectare este de peste cinci persoane la mia de locuitori.

Primarul Gheorghe Damian a anunțat pe Facebook faptul că s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. El a spus că se simpte bine și că a decis ca toți angajații primăriei să fie testați. Activitatea Primăriei din Ciucud, cunoscută în întreaga țară pentru investițiile record realizate cu fonduri europene, nu este afectată.

Din nefericire, oricât de mult am încercat să respect măsurile sanitare de prevenire și combaterea a pandemiei, am fost diagnosticat și eu cu virusul SARS-COV-2. Din fericire starea mea de sănătate este bună și, potrivit medicilor, până acum toate premisele sunt că ar fi o formă ușoară.La nivelul Primăriei Ciugud am luat decizia testării tuturor colegilor și vestea bună este că niciunul dintre ei nu a fost confirmat pozitiv. Testarea va fi însă repetată în zilele următoare pentru o siguranță deplină. Vă anunț că activitatea Primăriei Ciugud continuă normal, însă cu măsuri sporite de siguranță. De asemenea am decis dezinfectarea totală a clădirii administrative, care a avut loc în această dimineață, și sporirea tuturor măsurilor de protecție”, scrie în mesajul postat pe Facebook de primarul comunei Ciugud.

La finalul mesajului, primarul din Ciugud îi roagă pe cei care îl urmăresc pe rețeaua de socializare să poarte mască de protecție și să respecte regula privind distanțarea socială. Concluzia primarului este că „Totul va fi bine!”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN