Ghinea, despre iubita lui Dragnea: Era un fel de împărăteasă a Parlamentului căreia demnitarii îi țineau liftul. Ceva fabulos

Liviu Dragnea încă generează reacții pe scena politică. Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a văzut eliberarea fostului lider PSD din platoul Aleph New. Ce făcea Ghinea? Se amuza de reacțiile PSD-iștilor.

Pentru mine este foarte amuzant, nu pot să critic eu Justiția, dar mi se pare foarte amuzant cum iese Dragnea și găsește pe toți servitorii săi la masa PSD și ăștia nu știu cum să-i spună – băi, stai pe afară, că nu mai e loc de tine. Adică toți – Dâncu, Ciolacu, Grindeanu – toți ăștia pe care el i-a făcut mari, i-a dus la pește în Belina, este foarte amuzant și cumva trist, în legătură cu ce înseamnă roata destinului. Ești sus, ești jos, și te omoară ai tăi până la urmă”, a spus, la Aleph News, Cristian Ghinea.

Ministrul Ghinea a povestit și o scenă la care a asistat în trecut: cum s-a întâlnit acum mulți ani cu Irina Tănase, partenera secretă pe atunci a lui Liviu Dragnea, în lift, la Parlament.

Toți ăștia, repet, au fost oameni care efectiv îi pupau mâna. Eu am văzut o fază, apropo de partenera domnului Dragnea. Eram în Parlament și, la un moment dat, era o rumoare pe hol. Iordache ținea liftul pentru cineva. Și am nimerit în lift cu o doamnă înaltă, frumușică, care efectiv avea o escortă de pesediști de frunte după ea. După aia, după mulți ani, că era secret pe vremea aia, mi-am dat seama că era doamna Tănase. Doamna Tănase era așa un fel de împărăteasă a Parlamentului căreia demnitarii îi țineau liftul, ceva fabulos”, a afirmat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.