Ghişeele din Sectorul 4 unde se plătesc taxele şi impozitele vor fi desfiinţate, iar dările vor fi plătite on-line. 2021 este ultimul an în care mai pot fi plătite taxe şi impozite în sistem clasic. În schimb, în sector vor fi înfiinţate mai multe centre de asistenţă.

Primăria Sectorului 4 a anunţat că va desfiinţa toate centrele în care pot fi plătite la ghişeu taxele şi impozitele locale. Primăria se digitalizează, iar contribuabilii vor fi ajutaţi să facă operaţiuni în noul sistem.

„Anul 2021 va fi ultimul în care vom mai sta la cozi să ne plătim taxele şi impozitele. Ne digitalizăm 100%. Însă, pentru că vor mai fi oameni care nu vor şti cum să îşi plătească dările în sistem online, vom mai păstra puncte de informare şi asistenţă a cetăţenilor, în diferite locaţii din sector, pentru cei care au nevoie de ajutor, fie că vorbim despre utilizarea platformelor electronice, fie că discutăm despre folosirea staţiilor de plată self-pay. Trebuie să înţelegem că acesta este viitorul. Vrem sau nu vrem, către acest drum se îndreaptă omenirea”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Pe parcursul anului vor fi făcute campanii de informare astfel încât locuitorii Sectorului 4 să fie pregătiţi pentru modificarea pregătită de Primărie.