• Congresul PNL a fost cel mai mare eveniment al weekendului în Bucureștiul scenariului roșu, cu 4,1 cazuri la mie.
  • Am intrat în valul 4 al pandemiei, însă partidele mari își organizează congrese pentru a-și determina viitorul lider.
  • Față de PNL, USR PLUS a optat pentru o întâlnire mai restrânsă desfășurată în sistem hibrid.

La Romexpo, primul care a sosit, a fost chiar actualul președinte al formațiunii liberale, Ludovic Orban. Susține că și-a preparat acasă propriul mic dejun, însă nu poate să participe la Congresul PNL decât după ce și-a savurat cafeaua. Și fără să nu se facă o baie rapidă de mulțime.

Accesul în cadrul Congresului PNL se realizează prin intermediul certificatului verde. Precum și pe baza unor teste de participare pentru depistarea COVID-19.

Dacă la testări a bătut vântul, pe la terasele cu mici era plin

De asemenea, nu au fost controlați chiar toți cei care au intrat, după cum s-a tot spus. În lipsa măștilor, membri liberali se îmbrățișau și se sărutau, și-au strâns mâinile, gesturi minore pentru timpurile dinaintea pandemiei, însă în acest context al Bucureștiului care a intrat în scenariul roșu și a trecut de 4,1 cazuri la mia de locuitori, astfel de gesturi nu își au locul.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Întrebat dacă sunt respectate toate normele, edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, declară că: „Până în acest moment da, vedem și înăuntru.”

În interior ni s-a comunicat că pot fi 5.000 de persoane deoarece sunt locuri și legea este respectată. Pentru fiecare dintre participanți sunt necesari a fi respectați 3 metri de distanțare. Doar că, toată lumea a stat umăr lângă umăr.