• Congresul PNL a fost cel mai mare eveniment al weekendului în Bucureștiul scenariului roșu, cu 4,1 cazuri la mie.
  • Am intrat în valul 4 al pandemiei, însă partidele mari își organizează congrese pentru a-și determina viitorul lider.
  • Față de PNL, USR PLUS a optat pentru o întâlnire mai restrânsă desfășurată în sistem hibrid.

La Romexpo, primul care a sosit, a fost chiar actualul președinte al formațiunii liberale, Ludovic Orban. Susține că și-a preparat acasă propriul mic dejun, însă nu poate să participe la Congresul PNL decât după ce și-a savurat cafeaua. Și fără să nu se facă o baie rapidă de mulțime.

Accesul în cadrul Congresului PNL se realizează prin intermediul certificatului verde. Precum și pe baza unor teste de participare pentru depistarea COVID-19.

Dacă la testări a bătut vântul, pe la terasele cu mici era plin

De asemenea, nu au fost controlați chiar toți cei care au intrat, după cum s-a tot spus. În lipsa măștilor, membri liberali se îmbrățișau și se sărutau, și-au strâns mâinile, gesturi minore pentru timpurile dinaintea pandemiei, însă în acest context al Bucureștiului care a intrat în scenariul roșu și a trecut de 4,1 cazuri la mia de locuitori, astfel de gesturi nu își au locul.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

Întrebat dacă sunt respectate toate normele, edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, declară că: „Până în acest moment da, vedem și înăuntru.”

În interior ni s-a comunicat că pot fi 5.000 de persoane deoarece sunt locuri și legea este respectată. Pentru fiecare dintre participanți sunt necesari a fi respectați 3 metri de distanțare. Doar că, toată lumea a stat umăr lângă umăr.