• Preşedintele Vladimir Putin, care încearcă să elimine orice disidență internă după invadarea Ucrainei, i-a caracterizat miercuri pe ruşii pro-occidentali drept „trădători ai naţiunii” care ”nu pot trăi fără stridii și libertate de gen”.
  • Vladimir Putin a făcut apel la o „curățare naturală” a „gunoaielor și trădătorilor” din Rusia care pun la îndoială invazia sa în Ucraina.
  • Într-un discurs televizat din 16 martie, el a acuzat, de asemenea, Occidentul că încearcă să divizeze societatea rusă și să provoace o confruntare civilă.

Preşedintele Vladimir Putin, care încearcă să elimine orice disidență internă după invadarea Ucrainei, i-a caracterizat miercuri pe ruşii pro-occidentali drept „trădători ai naţiunii” care „nu pot trăi fără stridii și libertate de gen”.

Vladimir Putin a făcut apel la o „curățare naturală” a „gunoaielor și trădătorilor” din Rusia care pun la îndoială invazia sa în Ucraina. Într-un discurs televizat din 16 martie, el a acuzat, de asemenea, Occidentul că încearcă să divizeze societatea rusă și să provoace o confruntare civilă

El a promis că va scăpa țara de ”gunoaie și trădători”.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

„Occidentul va încerca să se bazeze pe așa-zisa coloană a cincea, pe trădătorii națiunii, pe cei care câștigă bani aici, cu noi, dar locuiesc acolo. Când spun trăiesc acolo, nu mă refer la sensul geografic al cuvântului, ci la gândurile lor”, a spus Vladimir Putin într-o intervenție televizată, potrivit CNN.

Tot în discursul susținut miercuri, președintele Rusiei a declarat că sancțiunile impuse de Occident împotriva țării sale sunt asemănătoare cu pogromurile antisemite.

„Masca de decență a Occidentului a căzut și a început să acționeze într-un mod odios. Există paralele evidente cu pogromurile antisemite”, a spus Vladimir Putin.

„În multe țări occidentale, oamenii sunt supuși unei persecuții reale doar pentru că sunt din Rusia, li se refuză îngrijirea medicală, li se dau afară copiii din școli, părinții lor își pierd locurile de muncă și li se interzic muzica, cultura și literatura rusă”, a afirmat liderul de la Kremlin