• Premierul Mario Draghi va avea o perioadă de analiză şi se va deplasa joi la Palatul prezidenţial pentru a avea consultări cu preşedintele Sergio Mattarella, anunţă Guvernul de la Roma.
  • Anterior, surse citate de agenţia ANSA şi de publicaţiile Corriere della Sera şi La Repubblica afirmau că Mario Draghi se află la Palatul Quirinale, pentru discuţii cu preşedintele Sergio Mattarella.
  • Mario Draghi tocmai a obţinut votul de încredere al Senatului, dar fără susţinerea Mişcării Cinci Stele (M5S, stânga, populistă), a formaţiunii de extremă-dreapta Liga, condusă de Matteo Salvini şi a partidului Forza Italia (centru-dreapta), condus de fostul prim-ministru Silvio Berlusconi.

Premierul Mario Draghi va avea o perioadă de analiză şi se va deplasa joi la Palatul prezidenţial pentru a avea consultări cu preşedintele Sergio Mattarella, anunţă Guvernul de la Roma, deşi unele surse declarau că premierul, care tocmai a obţinut încrederea Senatului, se află acum la consultări, citate de Mediafax.

Mario Draghi va avea o perioadă de reflecţie şi se va deplasa joi la Palatul prezidenţial, după votul de încredere din Camera Deputaţilor, au comunicat oficiali guvernamentali citaţi de agenţia ANSA, citați de Mediafax.

Anterior, surse citate de agenţia ANSA şi de publicaţiile Corriere della Sera şi La Repubblica afirmau că Mario Draghi se află la Palatul Quirinale, pentru discuţii cu preşedintele Sergio Mattarella.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Premierul tehnocrat Mario Draghi tocmai a obţinut votul de încredere al Senatului, dar fără susţinerea Mişcării Cinci Stele (M5S, stânga, populistă), a formaţiunii de extremă-dreapta Liga, condusă de Matteo Salvini şi a partidului Forza Italia (centru-dreapta), condus de fostul prim-ministru Silvio Berlusconi.

„Astăzi, partidele Liga, Forza Italia şi Mişcarea Cinci Stele şi-au asumat o responsabilitate gravă, o opţiune care va genera un preţ enorm pentru ţară”, a comentat deputatul Matteo Orfini, din cadrul Partidului Democrat (centru-stânga).