Guvernul trimite al treilea avion TAROM pentru a-i aduce înapoi pe românii din străinătate

Sursa foto: Profimedia
  • A treia cursă specială Tarom urmează să decoleze spre Larnaka (Cipru) joi seara, în jurul orei locale 21.30 pentru repatrierea a aproximativ 97 de cetăţeni români afectaţi de suspendarea zborurilor Blue Air.
  • Ministrul Transporturilor precizează că aeronava Tarom are o capacitate de 116 locuri ceea ce face posibilă îmbarcarea unui număr suplimentar de pasageri în cazul în care există şi alte solicitări.
  • Tarom a trimis aseară o cursă aviatică specială la Tel Aviv (Israel) şi joi seară trimite o altă cursă spre Heraklion (Grecia) pentru aducerea în România a cetăţenilor români în condiţii de siguranţă.

A treia cursă specială Tarom urmează să decoleze spre Larnaka (Cipru) joi seara, în jurul orei locale 21.30 pentru repatrierea a aproximativ 97 de cetăţeni români afectaţi de suspendarea zborurilor Blue Air, care s-au înscris până acum pe liste, transmite ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

El precizează că aeronava Tarom are o capacitate de 116 locuri ceea ce face posibilă îmbarcarea unui număr suplimentar de pasageri în cazul în care există şi alte solicitări din partea unor persoane care au fost afectate de anularea curselor Blue Air.

Tarom a trimis aseară o cursă aviatică specială la Tel Aviv (Israel) şi joi seară trimite o altă cursă spre Heraklion (Grecia) pentru aducerea în România a cetăţenilor români în condiţii de siguranţă.