• Hackerii au furat 2,3 milioane de dolari din contul de campanie al lui Donald Trump, susține Partidul Republican din Wisconsin
  • Andrew Hitt a declarat că activitatea suspectă a fost observată pe 22 octombrie
  • Hackerii au modificat facturile în așa fel încât plățile să ajungă la ei și nu către furnizori

Oficialii republicani din Wisconsin spun că hackerii au sustras 2,3 milioane de dolari dintr-un cont folosit pentru campania lui Donald Trump, scrie The Independent. Președintele partidului republican din Wisconsin, Andrew Hitt, a declarat că activitatea suspectă a fost observată pe 22 octombrie și că FBI a început investigațiile. Wisconsin este un stat-cheie în alegerile din 2020, fiind câștigat de Trump în 2016 cu 23.000 de voturi.

Associated Press relatează că Hitt a declarat că hackerii au manipulat facturile de la patru furnziori care erau plătiți să trimită e-mail-uri pentru campania lui Trump. De asemenea, ei furnizau materiale pro-Trump, precum pălării pe care le împărțeau suporterilor.

Hackerii au modificat facturile în așa fel încât plățile să ajungă la ei și nu către furnizori. Hitt a spus că se pare că atacul a început ca o fraudă informatică.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Sondajul RealClear Politics pentru Wisconsin îl anunță pe Biden câștigător cu 6,4 puncte înaintea lui Trump. Un sondaj ABC News/Washington Post, publicat miercuri, spune că Biden îl conduce pe Trump cu 17 puncte.