Hackerii au furat 2,3 milioane de dolari dintr-un cont folosit pentru campania lui Donald Trump

Donald Trump campanie

Donald Trump campanie

Oficialii republicani din Wisconsin spun că hackerii au sustras 2,3 milioane de dolari dintr-un cont folosit pentru campania lui Donald Trump, scrie The Independent. Președintele partidului republican din Wisconsin, Andrew Hitt, a declarat că activitatea suspectă a fost observată pe 22 octombrie și că FBI a început investigațiile. Wisconsin este un stat-cheie în alegerile din 2020, fiind câștigat de Trump în 2016 cu 23.000 de voturi.

Associated Press relatează că Hitt a declarat că hackerii au manipulat facturile de la patru furnziori care erau plătiți să trimită e-mail-uri pentru campania lui Trump. De asemenea, ei furnizau materiale pro-Trump, precum pălării pe care le împărțeau suporterilor.

Hackerii au modificat facturile în așa fel încât plățile să ajungă la ei și nu către furnizori. Hitt a spus că se pare că atacul a început ca o fraudă informatică.

Sondajul RealClear Politics pentru Wisconsin îl anunță pe Biden câștigător cu 6,4 puncte înaintea lui Trump. Un sondaj ABC News/Washington Post, publicat miercuri, spune că Biden îl conduce pe Trump cu 17 puncte.

Exit mobile version