• O dronă reidicată în zona șantierului Drumului Expres Craiova-Piteşti a surprinși hoți în timpul unui jaf.
  • Hoții și-au însușit materiale de construcții, pe care le-au transportat cu ajutorul unei căruțe.
  • Imaginile au devenit virale în mediul online.

O dronă a surprins imagini spectaculoase pe drumul expres Craiova-Pitești, care se află în lucru, unde mai mulți cetățeni își însușeau anumite materiale de pe acest șantier, pe care le-au încărcat, ulterior, într-o căruță.

Polițiștii au intervenit în scurt timp și i-au identificat pe făptași, după ce filmarea a devenit virală în mediul online.

„La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt nu există nicio plangere privind sustragerea unor bunuri din zona în care se efectuează lucrari de construcţie a Drumului Expres Piteşti-Craiova, în apropierea localităţii Barza. În urma unor imagini apărute în mediul online, poliţiştii Postului de Poliţie Barza s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru identificarea celor care au săvârşit fapta, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt“, a transmis Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Termenul limită a proiectului „Drumul Expres Craiova-Pitești” este până la finele anului 2023 și constă în 121,185 km de drum expres ( 2X2), 10 intersecții rutiere, 75 de poduri și pasaje, 25 de intersecții, 15 poduri/pasaje la noduri rutiere/ drumuri de legătură, 8,85 drumuri de legătură.