„Hunter-Gate”: Un partener al fiului lui Biden va preda FBI înregistrările afacerilor sale. România, menționată din nou

  • Fox News spune că Tony Bobulinski va preda FBI înregistrările privind afacerile lui
  • Bobulinski spune că Biden voia să scoată milioane de dolari cu o firmă chinezeacă dubioasă
  • Hunter Biden ar fi vorbit despre tatăl său ca despre „directorul meu”

ACTUALIZARE 03:00. Mâine mă voi întâlni cu membrii comitetului Senatului în legătură cu această problemă și voi furniza FBI dispozitivele care conțin dovezi care confirmă ceea ce am spus aici în această seară”, a declarat Tony Bobulinski într-o conferință organizată de echipa de campanie a lui Donald Trump.


Tony Bobulinski, fostul partener de afaceri al lui Hunter Biden, ar urma să aibă un cuvânt de spus înaintea de ultima dezbatere din Donald Trump şi Joe Biden.

John Roberts de la Fox News spune că Bobulinski va preda către FBI toate dispozitivele sale electronice şi înregistrările cu privire la afacerile lui.  Fostul partener de afaceri al familiei Biden a declarat, miercur, către ziarul New York Post, că fostul vicepreşedinte al SUA, Joe Biden, era un participant activ într-o schemă de familie, cu scopul de a scoate milioane de dolari din parteneriatul cu o firmă chineză dubioasă. Şi astfel au fost scoase la iveală mai multe mesaje. În unul din ele, vorbea despre cum vor fi împărţiţi banii într-o viitoare companie. 10% erau puşi deoparte pentru „Barosan” („the big guy”). Mai multe surse citate de Fox News dezvăluiau că „Barosanul” era Joe Biden. Bobulinski confirmă că „e-mail-ul este autentic” şi că, într-adevăr, „Barosanul” era fostul vicepreşedinte al SUA şi actualul candidat în alegerile prezidenţiale.

Ceea se afirm este o realitate. Ştiu că este o realitate pentru că am trăit-o. Eu sunt CEO-ul Sinohawk Holdings care au fost un parteneriat între China, reprezentată de CEFC/directorul Ye şi familia Biden. Am fost adus în companie să fiu CEO de către James Gilliar şi Hunter Biden. Referirea la Barosanul în mult mediatizatul e-mail din 13 mai 2017 este în fapt o referire la Joe Biden. Celălalt JB despre care se vorbeşte în e-mail este Jim Biden, fratele lui Joe”, a declarat Tony Bobulinski.

Numele României, din nou în scandal

Jurnalista de investigații Catherine Herridge a publicat, pe contul de Twitter, mai multe documente în care apare și numele României.