• Dodon își îndeamnă susținătorii să treacă peste înfrângere
  • Dodon le-a cerut susținătorilor săi să treacă peste dezamăgirea pierderii alegerilor prezidențiale cu 50 de grame de alcool

După ce a pierdut alegerile, Igor Dodon și-a făcut plan să meargă în localitățile în care a obținut cele mai multe voturi la scrutinul prezidențial și le muțumește alegătorilor săi. Totodată, președintele în exercițiu și-a îndemnat susținătorii să treacă peste înfrângere: „Liniștiți-vă, beți câte 50 de grame și mergeți mai departe”.

Pe rețelele de socializare a fost făcut public un filmuleț video de la un banchet la care Igor Dodon le vorbește celor prezenți în sală, scrie Agora.

„Știu că nu e ușor. În suflet … .  Am vrut să spun că e cu litera H, dar nu e bine. Știu că mulți din voi au plâns. Chiar și acum am văzut lacrimi în ochii unora. Nici mie nu îmi este ușor din motiv toată mizeria a fost vărsată peste mine familia mea. Luați exemplu de la mine. Să trecem cu toții peste asta. E mai bine ca acum trei ani. Avem mai multe instrumente, ai multe oportunități Rusia este alături. Liniștiți-vă. Beți câte 50 grame. Strângeți în pumn forțele și mergeți mai departe”, li s-a adresat Igor Dodon oamenilor adunați într-o sală de ceremonii. 

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII