Imagini cu sicriul deschis al lui Maradona stârnesc revoltă. Angajații de la pompe funebre s-au pozat cu trupul neînsuflețit

Imagini cu sicriul deschis al lui Maradona stârnesc revoltă. Angajații de la pompe funebre s-au pozat cu trupul neînsuflețit Profimedia
  • Trei angajați de la pompe funebre s-au pozat cu trupul neînsuflețit al lui Maradona
  • Aceștia au stârnit revoltă și sunt criticați în mediul online
  • În imagini, bărbații pot fi văzuți lângă sicriul deschis, zâmbind și arătând degetul mare

Imagini cu Diego Maradona în sicriu, care fac înconjurul lumii, au stârnit furia multor argentinieni. Aceștia au fost revoltaţi de faptul că trei angajați de la pompe funebre au decis să deschidă capacul sicriului și să facă o poză lângă trupul neînsuflețit, scrie BBC.

Dacă te întrebi cât de departe poate merge setea de afirmare, bărbații au pozat zâmbind, cu degetul mare ridicat, chiar lângă sicriu, gest ce a fost numit de avocatul lui Maradona „atrocitate“.

Avocatul lui Maradona, Matías Morla, a promis că va intenta proces împotriva „ticălosului“ responsabil pentru fotografii. „În amintirea prietenului meu, nu mă voi odihni până nu va plăti pentru o asemenea atrocitate“, a scris Morla pe Twitter.

Managerul Pompelor Funebre a spus presei că „este devastat“: „Familia a avut încredere în noi, lucrăm cu ei de mult timp, de aceea suntem atât de afectați. Tatăl meu are 75 de ani și plânge, eu plâng, fratele meu. Suntem distruși“.