• Mai mulți pui de urs au fost scoși din bârlog și aruncați în zăpadă.
  • Imaginile au postate pe Facebook de o asociație pentru protecția animalelor.
  • Cei doi bărbați care au scos puii de urs din bârlog ar fi muncitori forestieri.

UPDATE: Polițiștii de la IPJ Neamț i-au identificat pe bărbați și fac primele audieri.

Am fost contactată de IPJ Neamț. Am pus la dispoziția lor toate infromațiile. Mi s-a spus că sunt deja la audieri și fac tot posibilul să afle ce s-a întâmplat cu puii, care este soarta lor. Sunt mai multe ipoteze. Am primit zeci de mesaje în care multe persoane mi-au spus că există un trafic real de pui de urs către piața din Rusia, dar nu putem verifica încă. Fondul forestier ar fi în Harghita. Bărbații sunt din Neamț. Din ce am înțeles toți au fost identificați și duși la audieri la Piatra Neamț”, a declarat la Digi24 reprezentanta ONG-lui „Casa lui Patrocle”.

Imaginilie cu mai mulți pui de urs scoși din bârlog și aruncați în zăpadă, de doi bărbați care ar fi muncitori forestieri, într-o pădure din județul Harghita, au fost făcute publice de o asociație pentru protecția animalelor. Filmarea a fost făcută de un al treilea bărbat.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

REVOLTATOR! Patru pui de urs scosi brutal din barlog si aruncati prin zapada! Patru indivizi aflati pesemne intr-o exploatare forestiera scot puii si-i manipuleaza brutal pentru a le identifica sexul! In loc sa sune la 112 sau sa anunte Ocolul Silvic, sau macar sa aiba reactii de oameni normali – ei fac din asta o distractie pe masura mintilor si sufletelor limitate pe care le au!”, este mesajul de pe pagina de Facebook „Casa lui Patrocle”, unde au fost postate imaginile. (VIDEO AICI)

Nu se știe ce s-a întâmplat cu puii de urs

„Nu se știe ce s-a întamplat cu puii de urs. Cel care a filmat lucrează pe taf, undeva în judetul Neamț și-i cunoaștem identitatea. Iar filmarea este facută cu siguranță în Neamț”, a mai arătat „Casa lui Patrocle”.