• Un video din timpul asaltului de la Capitoliu arată cum un polițist este strivit între uși de mulțimea furioasă
  • Reporterul care a filmat momentul a spus pentru CNN că au fost ciocniri continue între manifestanţi şi forţele de ordine

Momentul în care un polițist este strivit de susținători ai lui Donald Trump şi prins între uşi în timpul asaltului de la Capitoliu, care a fost filmat și publicat de platforma de investigaţii Status Coup, te va lăsa fără cuvinte. Tânărul ofițer s-a chinuit momente bune să se elibereze.

Totul s-a întâmplat în timpul confruntărilor dintre ofițerii care apără clădirea și gloata pro-Trump, scrie CNN.

Cel puțin o persoană a încercat să-i smulgă viziera polițistului, în timp ce el țipa și făcea eforturi să se elibereze, fiind în agonie. În video poți auzi, la un moment dat, vocea cuiva care strigă să fie lăsat să iasă. Fără succes, însă, ofițerul rămânând fără mască și fiind rănit, în timp ce striga după ajutor.  

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Tânărul a reuşit în cele din urmă să se elibereze şi a părut să confirme că este în regulă. Starea lui nu este cunoscută deocamdată.

Reporterul Jon Farina este cel care a filmat momentul și a spus pentru CNN că au fost ciocniri continue între manifestanţi şi forţele de ordine: „Nu se putea vorbi cu ei. Voiau să intre acolo indiferent ce le stătea în cale. Nimic nu-i speria. Pur şi simplu continuau să se împingă spunând: ne trebuie noi patrioţi“.