• Poliția a spus că bărbatul înarmat a fost „eliminat” și că clădirea a fost evacuată.
  • Universitatea Charles este situată în orașul vechi din Praga, la aproximativ 500 m de istoricul Pod Carol, un magnet turistic.
  • Poliția cehă spune că mai multe persoane au fost ucise și „zeci” au fost rănite într-o împușcătură raportată în apropierea unei universități din centrul Praga.

Ancheta este în curs de desfășurare.

Au fost raportați morți și răniți într-un atac la o universitate din centrul orașului Praga, a declarat poliția cehă. Poliția cehă spune că oameni au fost uciși și răniți într-o împușcătură în apropierea unei universități din centrul Praga.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Rapoartele sugerează că incidentul a avut loc la Facultatea de Arte a Universității Charles, situată în Piața Jan Palach. Autoritățile au spus că întreaga piață și zona înconjurătoare au fost închise.

Un e-mail adresat personalului de la facultatea de filosofie a Universității Charles, văzut de Reuters, a avertizat personalul cu privire la împușcătură.

S-a scris: „Stai pe loc, nu te duce nicăieri, dacă ești în birouri, încuie-le și pune mobilă în fața ușii, stinge luminile”.

Poliția a spus că incidentul continuă și a cerut cetățenilor să stea departe de fața locului și să rămână în casă.

„Deodată am auzit împușcături”, a declarat un martor care a spus că se afla la fața locului pentru presa cehă Mlada Fronta Dnes.

Poliția a spus că bărbatul înarmat a fost „eliminat” și că clădirea a fost evacuată.

Știre în curs de actualizare.