În București au apărut panouri de reclamă la vaccin. Medici, avocați sau instalatori și-au dezgolit umărul și au devenit modele

  • Primăria sectorului 4 a lansat campania de vaccinare„Umăr la umăr”.
  • În sectorul 4 din București sunt 29 de puncte de vaccinare.

Guvernul Cîțu se poate inspira de la sectorul 4 – cum să facă o campanie de vaccinare. Primăria a umplut sectorul cu panouri uriașe în care oameni din toate categoriile sociale îndeamnă la vaccinare.

„Umăr la umăr” se numește campania începută de primarul sectorului 4 Daniel Băluță, medic de meserie. Medici, pompieri, avocați, instalatori sau polițisti și-au dezgolit umărul și au devenit modele pentru o zi. Afișele cu ei au fost împărțite pe străzile și la centrele de vaccinare din sector.

Campania a început după ce președintele Iohannis si-a arătat brandul de țară cand s-a vaccinat cu Pfizer în ianuarie.

Violeta Boerescu, PDC Primăria Sectorului 4: „Mesajul este umăr la umăr oprim pandemia”, un mesaj pe cât de simplu de formulat pe atât de simplu de urmat de noi toţi, pentru ca vieţile noastre să se întoarcă la normalitate.”

Dinu Popescu, editor-corespondent Aleph News: „În Sectorul 4 sunt 29 de puncte de vaccinare împărţinte în trei centre mari. Aici primesc vaccinul anti-Covid peste 1.800 de persoane în fiecare zi.”