• Rușii au plantat mine pe o suprafață totală de peste 70.000 de kilometri pătrați în 10 oblasturi ucrainene.
  • Forțele de Apărare ucrainene iau măsuri pentru a se asigura că hromadele eliberate pot reveni la o viață pașnică cât mai curând posibil.

Până la 200 de crime de război violente comise de forțele rusești sunt documentate pe teritoriile din Ucraina care au fost eliberate cel mai recent de sub ocupația rusă. Rușii au plantat mine pe o suprafață totală de peste 70.000 de kilometri pătrați în 10 oblasturi ucrainene.

Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei pe Facebook a anunțat că minele și alte dispozitive explozive pe care rușii le-au plantat în război pe o suprafață totală de peste 70.000 de kilometri pătrați în 10 oblasturi ucrainene continuă să reprezinte o amenințare serioasă în orașele și satele eliberate.

„Forțele de Apărare ucrainene iau măsuri pentru a se asigura că hromadele eliberate [hromada este o unitate administrativă care desemnează un sat, mai multe sate sau un oraș, precum și teritoriile adiacente acestora] pot reveni la o viață pașnică cât mai curând posibil”, informează Statul Major General.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?