• Prinţul Charles face apel la britanici pentru muncile agricole de anul acesta, în lipsa sezonierilor străini.
  • Prinţul de Wales îi mobilizează pe oameni să-i ajute pe fermieri la culesul recoltei, lansând campania „Pick for Britain”.
  • „Mâncarea nu apare prin magie, totul începe cu remarcabilii fermieri”, explică Prinţul Charles.

Prinţul Charles le-a cerut britanicilor să iasă pe câmp şi să ajute fermierii să strângă recoltele în timpul pandemiei de Covid-19.

Pandemia a afectat grav recolta din Marea Britanie, iar astfel autoritățile au lansat campania, „Pick for Britain” / „Culegeţi (recolta – n.r.) pentru Marea Britanie”, care are în vedere oportunităţi de angajare în domeniul agricol pentru cei disponibilizaţi din cauza pandemiei de coronavirus.

Într-un material video postat pe contul său oficial de Twitter, prinţul Charles a susţinut campania, şi le-a transmis oamenilor: „În aceste vremuri nesigure, stilul nostru de viaţă şi rutinele cu care eram obişnuiţi au fost supuse provocărilor. Sectorul agricol nu face excepţie. Pentru a colecta recolta de fructe şi legume de anul acesta, avem nevoie de o armată de oameni. Mâncarea nu apare prin magie, totul începe cu remarcabilii fermieri. Săptămânile trecute au dovedit că mâncarea e preţioasă, de o uriaşă valoare, şi, mai presus de toate, nu este un bun garantat.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS