• Prinţul Charles face apel la britanici pentru muncile agricole de anul acesta, în lipsa sezonierilor străini.
  • Prinţul de Wales îi mobilizează pe oameni să-i ajute pe fermieri la culesul recoltei, lansând campania „Pick for Britain”.
  • „Mâncarea nu apare prin magie, totul începe cu remarcabilii fermieri”, explică Prinţul Charles.

Prinţul Charles le-a cerut britanicilor să iasă pe câmp şi să ajute fermierii să strângă recoltele în timpul pandemiei de Covid-19.

Pandemia a afectat grav recolta din Marea Britanie, iar astfel autoritățile au lansat campania, „Pick for Britain” / „Culegeţi (recolta – n.r.) pentru Marea Britanie”, care are în vedere oportunităţi de angajare în domeniul agricol pentru cei disponibilizaţi din cauza pandemiei de coronavirus.

Într-un material video postat pe contul său oficial de Twitter, prinţul Charles a susţinut campania, şi le-a transmis oamenilor: „În aceste vremuri nesigure, stilul nostru de viaţă şi rutinele cu care eram obişnuiţi au fost supuse provocărilor. Sectorul agricol nu face excepţie. Pentru a colecta recolta de fructe şi legume de anul acesta, avem nevoie de o armată de oameni. Mâncarea nu apare prin magie, totul începe cu remarcabilii fermieri. Săptămânile trecute au dovedit că mâncarea e preţioasă, de o uriaşă valoare, şi, mai presus de toate, nu este un bun garantat.”

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?