• Un general rus a fost ucis în estul Ucrainei.
  • Deocamdată, Ministerul rus al Apărării nu a reacționat în acest caz.
  • Ministerul britanic al Apărării a declarat luni că Rusia pare să fi suferit pierderi semnificative.

Un general rus a fost ucis în estul Ucrainei, a anunțat duminică un jurnalist din presa de stat rusă, adăugându-se astfel la șirul de pierderi militare de rang înalt suferite de Moscova.

Raportul, publicat pe aplicația de mesagerie Telegram de către reporterul televiziunii de stat Alexander Sladkov, nu a precizat cu exactitate când și unde a fost ucis generalul-maior Roman Kutuzov, informează Al Jazeera.

Deocamdată, Ministerul rus al Apărării nu a reacționat în acest caz.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA

Forțele rusești au intensificat atacurile pentru a cuceri Sievierodonetsk, un oraș-cheie din regiunea Donbas din estul Ucrainei, pe care Moscova îl vizează după ce nu a reușit să cucerească capitala Kiev la începutul războiului, informează Reuters.

Rusia clasifică deja decesele militare ca fiind secrete de stat chiar și în vremuri de pace și nu și-a actualizat cifrele oficiale privind victimele din Ucraina din 25 martie, când a declarat că 1.351 de soldați ruși au fost uciși de la începutul campaniei sale militare la 24 februarie.

Ministerul britanic al Apărării a declarat luni că Rusia pare să fi suferit pierderi semnificative în rândul ofițerilor de rang mediu și inferior în Ucraina.