Incendiu de proporții într-un bloc din Constanța. O femeie s-a aruncat de la etajul șase, pentru a se salva de foc. VIDEO

  • Un incendiu violent a avut loc într-un bloc din municipiul Constanța
  • Locuința a ars generalizat cu flacără deschisă și degajare mare de fum
  • Femeia care se afla în apartamentul cuprins de flăcări, situat la etajul șase, s-a aruncat de la balcon pentru a se salva de foc

Incendiu de proporții marți într-un bloc din municipiul Constanța.

Focul a izbucnit în jurul orei 9:15, la etajul 6 al blocului cu 7 etaje pe de Bulevardul Mamaia nr. 90, în zona Spitalului Militar din Constanţa.

Locuința a ars generalizat cu flacără deschisă și degajare mare de fum.

Din păcate avem și o victimă, o femeie se află în stop cardio-respirator. Avem 3 ambulanțe care acorda primul ajutor medical proprietarei”, spun cei de la ISU Dobrogea.

A sărit de la etajul șase, din apartamentul în flăcări

Victima avea vârsta de 57 ani, iar oamenii prezenți la fața locului au povestit că soţul ei nu se afla în apartament, în momentul izbucnirii incendiului.

Martorii au mai mărturisit că bărbatul ar fi spus că incendiul a fost provocat de o lumânare.

Femeia care se afla în apartamentul cuprins de flăcări, situat la etajul șase, a fost cuprinsă de panică și s-a aruncat de la balcon pentru a se salva de foc.

În urma săriturii, aceasta a intrat în stop cardio-respirator, iar în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, echipajele de intervenţie alfate la fața locului au confirmat decesul.

Zece echipaje de intervenţie ISU şi SAJ se află la incendiu.