• Un incendiu puternic are loc, marți, la un depozit de materiale plastice, respectiv pet-uri, din Alba Iulia.
  • Din cauza degajării mari de fum, a fost transmis un mesaj Ro-Alert.
  • De la nivelul ISU Alba acționează cinci mașini de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD.

UPDATE, ora 19:20: Incendiul de la depozitul de deșeuri reciclabile a fost stins după aproximativ cinci ore, anunță pompierii din județul Alba. Pentru stingerea flăcărilor care s-au extins pe o suprafață de 11.000 de metri pătrați au intervenit zeci de autospeciale și pompieri din șase județe.

Incendiul s-a extins în ultimele două ore și acoperă o suprafață de aproximativ 11.000 de metri pătrați. În continuare sunt flacără deschisă și foarte mult fum.

„Având în vedere degajarea mare de fum, a fost transmis mesaj Ro-alert pentru adoptarea măsurilor de autoprotecție”, au transmis pompierii.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

O societate cu sediul pe platforma industrială situată la ieșirea din Alba-Iulia către Aiud și care produce componente auto a evacuat tot personalul. Cauzele izbucnirii incendiului vor fi stabilite la finalul misiunii.

Știrea inițială

Un incendiu puternic are loc, marți, la un depozit de materiale plastice, respectiv pet-uri, din Alba Iulia. Din cauza degajării mari de fum, a fost transmis un mesaj Ro-Alert.

Incendiul de la depozitul materiale plastice (pet-uri), din Alba Iulia, se manifestă cu degajări mari de fum.

De la nivelul ISU Alba acționează, la ora transmiterii știrii, cinci mașini de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD.

De asemenea, au fost trimise în sprijin două echipaje de stingere de la ISU Sibiu și unul de la ISU Hunedoara.

„Având în vedere degajarea mare de fum, a fost transmis mesaj Ro-alert pentru adoptarea măsurilor de autoprotecție”, transmit pompierii.