• Flăcările au cuprins o frabrică de frigidere din comuna Șag
  • CBRN face măsurători pentru a vedea dacă există pericol de intoxicație
  • Incendiul a fost stins după șașe ore

UPDATE 7:00 – Incendiul a fost stins după aproximativ șase ore

După aproximativ șase ore incendiul a fost stins. Aproximativ 100 de pompieri s-au luptat cu flăcările violente. Munca lor a fost cu atât mai grea, cu cât în interiorul halelor se aflau substanțe cu risc de explozie. De altfel, pe tot parcursul intervenției au fost câteva explozii mici. La fața locului se mai află două autospeciale de pompieri care supraveghează zona. Pompierii încearcă să stabilească acum cauza incendiului.

Știrea inițială

Un incendiu violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, la hala unui producător de frigidere din comuna Șag-județul Timiș.

Potrivit ISU Timiș „pentru localizarea și stingerea incendiului care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 10.000 metri pătrați intervin 37 de salvatori cu 12 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

În sprijinul pompierilor timișeni au fost dislocate forțe și mijloace de intervenție de la ISU Arad și ISU Caraș-Severin.
 
Din primele informații nu ar fi persoane surprinse în hală.

Pentru limitarea pericolului la locul intervenției, pompierii au scos în afara zonei afectate rezervoare care conțin substanțe periculoase.