• La faţa locului au fost trimise peste 20 de autospeciale.
  • Potrivit pompierilor, flăcările au avut o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri şi a existat pericol de extindere.
  • Suprafaţa afectată a fost de peste 3.000 de metri pătraţi. Conform pompierilor, nu sunt persoane rănite.

Incendiul izbucnit duminică dimineaţa în curtea unei firme din Popeşti-Leordeni a fost localizat, a informat ISU Bucueşti-Ilfov.

„Incendiul este localizat. Se redimensionează dispozitivul, rămân 12 autospeciale de stingere la caz”, au transmis pompierii. Incendiul a avut loc în curtea unei firme în care sunt depozitate frigidere din localitatea Popeşti-Leordeni.

La faţa locului au fost trimise peste 20 de autospeciale.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Potrivit pompierilor, flăcările au avut o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri şi a existat pericol de extindere.

Suprafaţa afectată a fost de peste 3.000 de metri pătraţi. Conform pompierilor, nu sunt persoane rănite.

Autorităţile au emis duminică şi un mesaj Ro-Alert, prin care populaţia este sfătuită să ocolească zona. „Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoproecţie”, se arată în mesaj.

Din primele constatări, au ars cca. 7000-8000 de mc de deșeuri electrice și electrocasnice (DEE), cauza incendiului urmând să fie stabilită. Întrucât incendiul este încă în desfășurare, comisarii GNM – CJ Ilfov vor continua să monitorizeze situația de pe amplasament, până la lichidarea completă a flăcărilor, urmând să demareze verificările privind respectarea legislației de mediu, respectiv a prevederilor din autorizația de mediu.Laboratorul CBRN al ISU monitorizează substanțele toxice industriale, O2, monoxid şi dioxid de carbon. Nu au fost sesizate substanțe toxice industriale (STL, ŞTI). CO, CO2, depășiri mari. Vom reveni cu detalii referitoare la acest incident, pe parcursul zilei”, informează Garda Națională de Mediu.