• Incendiul a izbucnit la ultimul nivel al unui bloc din Bulevardul Iancu de Hunedoara, bloc situat în fața Spitalului de Copii „Grigore Alexandrescu”.
  • Traficul în zonă nu este afectat, acesta fiind deviat pe linia de tramvai.
  • Daniel Vasile, ISU: „Se acționează cu autoscară din exterior. Au fost evacuate 30 de persoane. Nu sunt persoane rănite până în acest moment”.

În dimineața zilei de 17 iulie 2021 a izbucnit un incendiu într-un apartament dintr-un bloc situat în fața Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din București.

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, cu expunere la fum, iar o femeie de 81 de ani a fost transportată la Spitalul Floreasca.

Daniel Vasile, ISU: „Incendiul s-a produs la ultimul nivel al unui bloc din Bulevardul Iancu de Hunedoara, cu degajare mare de fum. Se acționează cu autoscară din exterior. Au fost evacuate 30 de persoane. Nu sunt persoane rănite până în acest moment.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Incendiul se manifestă cu flacără puternică în interiorul apartamentului. Se acționează cu 9 autospeciale de stingere, 3 autoscări, SMURD și Detașamentul Special de Salvatori”.

Traficul în zonă nu este afectat, acesta fiind deviat pe linia de tramvai.