Incendiu la o fabrică de polistiren din Dâmboviţa. IGSU a emis o avertizare RO-Alert din cauza fumului

incendiu la fabrica de polisitiren din mija, dambovita. Foto: ISU Dâmbovița
  • Pompierii intervin luni dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hală de producţie polistiren din localitatea Mija, comuna I.L. Caragiale.
  • Având în vedere degajările mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj RO-Alert pentru populaţia din zonă.

Conform ISU Dâmboviţa au fost mobilizate pentru stingerea incendiului forţe şi mijloace de la Detaşamentul Moreni 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 ambulanţă SMURD şi de la Detaşamentul Târgovişte 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă şi 1 autospecială de intervenţie cu apă.

Sosiţi la locul incendiului pompierii au constatat ca focul se manifestă în interiorul halei de producţie pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp cu degajări mari de fum.

Incendiul este localizat şi se acţionează pentru lichidarea acestuia.

Nu sunt înregistrate victime.

Având în vedere degajarile mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj RO-Alert pentru populaţia din zona pentru luarea unor măsuri de autoprotecție. Se recomandă închiderea geamurilor, a ferestrelor şi oprirea aparatelor de climatizare şi ventilaţie.