Un bărbat din Piatra Neamț și-a incendiat locuința pentru că a pierdut custodia copilului. Băiatul de 7 ani se afla în apartament

Și-a incendiat locuința pentru că a pierdut custodia copilului. Băiatul de 7 ani se afla în apartament Sursa Foto: Profimedia
  • Un bărbat și-a incendiat locuința și a produs o explozie pentru că a pierdut custodia copilului său în vârstă de șapte ani.
  • În apartament se afla și copilul care a suferit mai multe răni.
  • Toți locatarii din bloc au fost evacuați.

Un bărbat și-a incendiat locuința și a produs o explozie pentru că a pierdut custodia copilului său în vârstă de șapte ani.

În apartamentul dintr-un bloc din Piatra Neamț se afla și copilul. În urma exploziei, copilul a suferit arsuri pe față, iar bărbatul pe mâini. Aceștia au fost transportați la spital.

Polițiștii au fost informați că bărbatul amenința să arunce apartamentul în aer

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fostul soț va incendia locuința în care se află împreună cu fiul său minor.

Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor SAS. În momentul în care luptătorii SAS au pătruns în incinta imobilului celui în cauză, s-ar fi produs o explozie, urmată de izbucnirea unui incendiu.

Minorul a fost scos din imobil de un polițist, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au explicat reprezentanții IPJ Neamț.

Persoana bănuită de comiterea faptei, în custodia polițiștilor

Cercetarea la fața locului este în desfășurare, fiind informat și Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț. Din cercetările preliminare efectuate a reieșit că, pe fondul unui litigiu cu fosta soție privind încredințarea minorului, bărbatul ar fi recurs la acest gest.

Incendiul izbucnit a fost localizat și lichidat de pompieri. Toți locatarii din bloc au fost evacuați. La fața locului se află și specialiști din cadrul Primăriei Piatra Neamț și de la Inspectoratul de Stat în Construcții, care evaluează soliditatea construcției după incident.