• Din 2023, şi adulţii vor putea învăţa limba română la cursuri gratuite, oferite de Ministerul Educaţiei, anunţă preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.
  • Ea precizează că în bugetul pentru 2023 au fost prevăzute 10 milioane de lei în acest scop.
  • Ea precizează că în anii următori autorităţile de la Chişinău vor extinde programul pentru a acoperi mai bine necesităţile de predare a limbii române adulţilor.

Din 2023, şi adulţii vor putea învăţa limba română la cursuri gratuite, oferite de Ministerul Educaţiei, anunţă preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Ea precizează că în bugetul pentru 2023 au fost prevăzute 10 milioane de lei în acest scop.

Din 2023, şi adulţii vor putea învăţa limba română la cursuri gratuite, oferite de Ministerul Educaţiei. Programul naţional de predare a limbii române pentru alolingvi a fost extins pentru a include şi cursuri pentru adulţi, iar în bugetul pentru 2023 au fost prevăzute 10 milioane de lei în acest scop. Guvernul urmează să adopte o hotărâre de Guvern care va clarifica detaliile acestui program” , anunţă pe Facebook Maia Sandu.

Ea precizează că în anii următori autorităţile de la Chişinău vor extinde programul pentru a acoperi mai bine necesităţile de predare a limbii române adulţilor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
AI 2% ȘANSE SĂ AI BILET LA ERAS TOUR
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA