• Indonezia a anunţat sâmbătă interzicerea ingredientelor folosite în fabricarea medicamentelor care au dus la moartea a 70 de copii din Gambia.
  • Preşedintele Adama Barrow a făcut această actualizare în cadrul unei reuniuni de urgenţă a cabinetului pe care a convocat-o pentru a discuta despre criză.
  • Gambia şi India investighează decesele cauzate de leziuni renale acute în ţara din vestul Africii, despre care se crede că ar avea legătură cu siropurile pentru tuse produse de o companie din India.

Guvernul Gambiei a anunţat că numărul deceselor la copii cauzate de leziuni renale acute, despre care se crede că ar fi legate de siropurile de tuse fabricate în India, a crescut la 70, informează Reuters.

Preşedintele Adama Barrow a făcut această actualizare în cadrul unei reuniuni de urgenţă a cabinetului pe care a convocat-o pentru a discuta despre criză, potrivit unei declaraţii a preşedinţiei.

Şi autorităţile din Indonezia investighează 20 de decese apărute la copii.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Autorităţile de la Jakarta au anunţat sâmbătă că au interzis ingredientele folosite în siropurile de tuse.

Autoritatea de reglementare a alimentelor şi medicamentelor BPOM a anunţat, de asemenea, că investighează posibilitatea ca ingredientele, dietilenglicol şi etilenglicol, să fi contaminat alte materiale care sunt folosite ca solvenţi.

Gambia şi India investighează decesele cauzate de leziuni renale acute în ţara din vestul Africii, despre care se crede că ar avea legătură cu siropurile pentru tuse produse de o companie din India.