• Pe 7 octombrie va avea loc dezbaterea între candidații la vicepreședinția SUA
  • Vor fi 12 picioare distanță între Mike Pence și Kamala Harris la dezbaterea electorală
  • Aleph News va transmite într-o ediție specială confruntarea între Pence și Harris
  • Dezbaterea între Pence și Harris va avea loc la Salt Lake City

Infectarea cu SARS-COV-2 a președintelui Donald Trump schimbă regulile dezbaterii electorale dintre candidații la vicepreședinția SUA.

Mike Pence și Kamala Harris vor fi așezați mult mai departe unul față de altul, prin comparație cu înțelegerile inițiale. CNN spune că aceasta a fost una din cerințele echipei de campanie a lui Joe Biden. Republicanul Mike Pence și democrata Kamala Harris vor fi despărțiti de un spațiu de 12 picioare. Prin comparație, la dezbaterea din Clevlend, distanța dintre Trump și Biden a fost de numai 7 picioare.

Aleph News îți va arăta într-o ediție specială confruntarea dintre cei doi candidați la vicepreședinția SUA, așa că, hai să-ți spun cine sunt cei doi.

Mike Pence

Încep cu republicanul Mike Pence, care este cel de-al 48-lea vicepreședinte american. A studiat istoria și dreptul și a avut un show la radio și o emisiune la TV. La 40 de ani a fost ales congresman, iar în 2011 guvernator în Indiana. Este foarte conservator, religios și militează împotriva avortului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Este opusul lui Trump pentru că nu acceptă să își jignească adversarii politici. L-a și contrazis pe președintele SUA în probleme externe, precum NATO și Rusia. Din februarie Trump la numit responsabil de gestionarea crizei coronavirusului.

Mike Pence se va întâlni pe 7 octombrie în dezbatere cu democrata Kamala Harris.

Kamala Harris

Ea este senator al statului California. Kamala a studiat științe politice și economie, iar apoi dreptul. În 2003 devine procurorul districtual al orașului și comitatului San Francisco, iar apoi a fost aleasă procuror general al Californiei.

Din 2017 este senator de California, fiind a doua femeie de origine afro-americană și prima femeie de origine sud-asiatico-americană din istoria Senatului SUA.

Ea militează pentru legalizarea marijuanei la nivel național, iar Joe Biden se opune acestui lucru. Kamala Harris adună în jurul său minortățile și grupurile marginalizate și vrea un control mai strict al armelor.