• Circulaţie este îngreunată pe şoselele din centrul ţării din cauza ceţii şi a carosabilului umed.
  • Este aglomeraţie și în Bucureşti:la intrări și pe arterele principale.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că joi dimineaţa se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Braşov, Cluj, Covasna şi Harghita. În anumite zone, în funcţie de condiţiile locale, carosabilul poate deveni alunecos, avertizează autorităţile.

De asemenea, pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, dar şi DN 1 Ploieşti – Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, carosabilul este umed. Pe şoselele menţionate nu sunt foarte multe maşini joi dimineaţa.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Bucureşti al DN 4 (loc. Popeşti-Leordeni), DN 7 (loc. Chitila) şi DN 1A (loc. Mogoşoaia). Totodată, trafic intens este înregistrat şi pe Centura Capitalei, în zona localităţilor Domneşti, Bragadiru şi Berceni.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Totodată, este trafic blocat pe Șoseaua Virtuții ( București) din cauza unui accident rutier produs pe linia 41, dintre un tramvai și un autoturism.