„InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae. Invitat: Dan Cîmpean, director interimar al Directoratului Național de Securitate Cibernetică, sâmbătă, de la ora 21.00

Sursa: Aleph News

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediție a emisiunii ,,InSecuritate”, sâmbătă 9 octombrie, de la ora 21.00! 

Directoratul Național de Securitate Cibernetică, o instituție fundamental nouă, ce n-a văzut… Bruxelles-ul! Miza principală: asigurarea securității cibernetice a spațiului național civil, într-o piață care se confruntă, la ora actuală, cu un mare deficit de specialiști.

Vor avea Serviciile de Informații românești și străine motive să fie invidioase pe activitatea directoratului și pe ,,creierele” unor specialiști cu patalama pe care noua instituție își propune să-i descopere și să-i atragă în câmpul muncii securității cibernetice?Care este drumul securității cibernetice de la militar la civil și înapoi?     Suntem pregătiți să fim și să luăm parte la excelența în securitate cibernetică a UE la București? Câți bani pierde România în urma unui atac cibernetic? Suntem cu atât mai vulnerabili și mai expuși atacurilor hibride cu cât dependența omului de rețelele de socializare, de platforme noi, nu întotdeauna suficient testate, crește mai mult cu fiecare zi?  

În fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, afli răspunsuri de la invitații lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăiește, ca să înveți! Află, ca să te întrebi!