,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae. Invitat: prof.univ.dr Ioan Mircea Pașcu, fost ministru al apărării, de la 21.00

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediție a emisiunii ,,InSecuritate”, sâmbătă 24 iulie, de la ora 21.00.

Primul ministrul al apărării care a trimis trupele române în primul lor teatru de operații sub mandat NATO în Afganistan îți spune cu ce ne-am ales în 19 ani de misiuni departe de țară.

Cum a început lungul drum al Armatei Române către Afganistan și care sunt urmările acestei misiuni de lungă durată, acum când forțele armate române au revenit în țară? Care sunt sursele de insecuritate pentru Europa? A rămas terorismul o amenințare globală?

Ce se alege de moștenirea Biden-Merkel și ce i se ,,coace” Europei în materie de apărare și securitate? Cine este mai pregătit să se ocupe astăzi de securitatea europeană: NATO sau UE?

O discuție despre apărare și securitate, dar și despre altfel de ,,războaie” purtate, de multe ori, din fața unui calculator. Devenim mai vulnerabili pe măsură ce ne modernizăm mai mult și suntem tot mai dependenți de un computer?

 În fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, afli răspunsuri de la invitații lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Învață să trăiești! Întreabă ca să te afli!