,,InSecuritate”. Yugo Neumorni, Președinte al CIO Council, de la 23:00, la Aleph News

Bogdan Nicolae te invită la o nouă ediție a emisiunii ,,InSecuritate”,  joi, 6 mai, ora 23:00!

Transformare digitală. Device-uri smart. Internet. Sisteme de operare. Cuvinte în jurul cărora baleiază, de multe ori, întreaga noastră existență. Te-ai întrebat însă ce se ascunde în spatele digitalizării accelerate și cine este ,,mâna nevăzută” care închide sisteme de producție și distribuție, blocând activitatea unei țări întregi?

Yugo Neumorni îți explică cum transformarea digitală poate ajunge o ,,armă” cu două tăișuri, dar și cine este ,,Calul Troian” din tehnologia de astăzi.

Cum s-au schimbat, de-a lungul timpului, amenințările cibernetice? Care sunt pagubele și nivelul de risc, dar și cât supraviețuiește un business fără sistemul informatic? Are românul o cultură de cyber-security? Chiar așa, tu când ți-ai schimbat ultima dată parolele de email?

O discuție, cu toate motoarele de căutare pe masă, despre cyber-security și terenul minat al internetului, unde un simplu click poate fi uneori fatal pentru business-ul și siguranța ta. În fiecare joi, de la 23:00, caută să fii ,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae la Aleph News. Învață să trăiești! Întreabă ca să te afli!