• O bufniță de pe tricoul lui Macron naște teorii ale conspirației.
  • Președintele l-a purtat la o sesiune de Q&A pe TikTok.
  • Cei mai mulți francezi au spus că e logo-ul Bohemian Club.
  • Bohemian Club e un grup de bărbați: oameni de afaceri și politicieni.
  • Administrația prezidențială nu a dat până acum un răspuns.

O bufniță de pe tricoul președintelui Emmanul Macron naște teorii ale conspirației în Franța.

Un simplu logo, simbolul unei societăți secrete sau un mesaj subliminal? La o sesiune de întrebări și răspunsuri pe TikTok, prin care Macron a încercat să-i convingă pe tineri să se vaccineze, a renunțat la cravată și la costum și s-a îmbrăcat lejer cu acest tricou cu un logo în formă de bufniță.

@emmanuelmacron

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN
♬ son original – Emmanuel Macron

Teoriile n-au întârziat să apară. Cea mai populară spune că e logo-ul Bohemian Club, un grup politic fondat în California în 1872 şi numit după mişcarea boemă din Europa, o contra-cultură care contesta valorile burgheziei.

Azi e un grup format exclusiv din bărbați, majoritatea oameni de afaceri și politicieni din SUA, Europa și Asia. Logo-ul societății este într-adevăr o bufniță, dar nu seamănă suficient.

Administrația prezidențială nu a oferit până acum un răspuns.

Bogdan Nicolae: „Bufnița este un simbol care aduce aminte despre capacitatea de a pătrunde întunericul, de a vedea dincolo de aparențe și este un simbol al înțelepciunii”

Bogdan Nicolae: „Bufnița este un simbol care aduce aminte despre capacitatea de a pătrunde întunericul, de a vedea dincolo de aparențe și este un simbol al înțelepciunii. Oficiul pentru Informații Integrate are în siglă acest simbol al bufniței, detașamente de cercetare de informații din diverse forțe armate ale lumii, inclusiv în Franța, au logo-uri cu bufnița.

Cred că Macron a primit tricoul de la unul dintre prietenii săi, poate chiar membru din trupele acestea speciale de culegere informații, nu are importanță. Important este ca de pe urma acestor schimburi, Macron să fie foarte bine informat despre țara lui.

Mie îmi place. Ca un șef de stat să arate aderență la organizațiile pe care le îndrumă, din punct de vedere al Constiției. Bufnița este o vietate extrem de discretă și eficientă. Cred că asta a dorit să transmită subliminal”.