• Un video arată momentul în care o pasageră a Southwest Airlines agresează o stewardesă.
  • Însoțitoarea de zbor, văzută sângerând în imagini, și-a pierdut doi dinți în urma altercației.
  • Administrația Federală a Aviației anunță că a observat o creștere a comportamentelor agresive asupra angajaților companiilor aeriene în ultimele luni.

În mediul online au apărut imagini cu momentul în care o pasageră a Southwest Airlines lovește cu pumnul în față o însoțitoare de zbor, atât de tare încât aceasta și-a pierdut doi dinți în urma altercației, scrie Business Insider.

Incidentul a avut loc în timpul unui zbor de la Sacramento la San Diego, pe 23 mai, după ce o femeie, identificată drept Vyvianna Quinonez, în vârstă de 28 de ani, „a ignorat în mod repetat instrucțiunile de zbor și a devenit agresivă verbal și fizic la aterizare“, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene pentru sursa citată.

Videoul arată cum Quinonez se ridică brusc și o lovește pe însoțitoarea de zbor de mai multe ori, în timp ce restul pasagerilor țipă. Tânăra de 28 de ani continuă să o agreseze pe stewardesă până când intervine un bărbat, punându-se între ea și însoțitoarea de bord.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

Să nu îndrăznești să atingi o însoțitoare de zbor așa“, țipă bărbatul către Quinonez, care se așează înapoi. În spatele lui, însoțitoarea de zbor, șocată, este văzută ștergându-și fața în timp ce sângele îi curge pe obraz.

La aterizare, Quinonez a fost luată în custodia poliției. În plus, i-a fost să mai zboare vreodată cu respectiva companie aeriană.

Nu acceptăm și nu tolerăm abuzurile verbale sau fizice asupra echipajelor noastre de zbor, care sunt responsabile pentru siguranța pasagerilor noștri“, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, adăugând că lucrează cu Administrația Federală a Aviației (FAA) pentru a îmbunătăți siguranța atât pentru însoțitorii de zbor, cât și pentru pasageri.

La începutul acestei luni, FAA a declarat că observă o creștere a comportamentului rebel și agresiv asupra companiilor aeriene.