Interviul integral al lui Trump cu Hannity, primul după dezbaterea cu Biden: „Urmează cel mai crunt Război Mondial, cu Biden la putere” / Ce spune Trump despre Kamala Harris și când își va anunța propriul Vicepreședinte

Trump a acordat primul interviu după dezbaterea cu Biden. Interviul a fost telefonic, cu Hannity, în direct la Fox News.

Interviul integral:

Hannity: Domnule Fost Președinte Donald Trump, vă mulțumim pentru prezență. Ce faceți?

Trump: Sunt bine.

Hannity: Să ne întoarcem puțin la dezbaterea cu Biden. Imediat am putut observa că avea vocea răgușită. Dar dincolo de asta, în câteva minute, mi-am dat seama că nu va fi o noapte bună pentru Joe Biden. Ce vă trecea prin cap în acel moment?

Trump: Ei bine, a fost o seară mare și puteai simți energia asta, așa cum nu am simțit de mult. Am luat parte la o mulțime de dezbateri și am avut mare succes cu dezbaterile, dar asta a fost ceva foarte special. Din oarecare motiv, mi s-a părut o noapte mare și când am ajuns la Atlanta, și asta a fost la sediul CNN, a fost multă emoție. Au fost camioane pe care le numesc „camioanele de 10 milioane de dolari” care sunt cu antene peste tot și echipamente foarte incredibile. A fost un eveniment mai mare decât ar fi trebuit în mod normal.

Și chiar așa a fost de la început, chiar din momentul în care ne-au prezentat.

Și apoi l-au prezentat și m-au prezentat și pe mine, iar el părea extrem de palid, ca să o spun frumos. Și nu știu, poate au făcut o treabă bună cu machiajul sau poate nu, dar era un bărbat foarte palid și când a început să vorbească, nu știu, am crezut că vocea lui era slăbită.

Nu știam exact ce se întâmplă, era ciudat.

Trebuie să spun că moderatorii CNN, Jake și Dana, au fost într-adevăr destul de buni. Au fost cu adevărat, eu cred că sunt corecți. Nu știu, au fost corecți. Dar a fost o seară ciudată. Vă spun că a fost o dezbatere ciudată pentru că, în câteva minute, răspunsurile date de Biden au fost lipsite de sens.

Hannity: Ei bine, lăsați-mă să vă întreb asta. Cred că unele dintre cele mai rele momente pentru Președintele Biden au fost când nu vorbea, avea această privire goală, neobișnuită. Ați observat asta când vă uitați înspre el, când vorbea?

Trump: Știi, mă gândeam la ceea ce spuneam, nu mă uitam aproape deloc la el, cu excepția cazului în care s-a încurcat puțin. Nu m-am uitat deloc la el. Și sunt foarte dezamăgit de el. Este cel mai prost Președinte din istoria țării noastre. Nu am avut niciodată așa ceva – ce a făcut el granițelor noastre, ce a făcut cu noi, țării noastre, inflației, oamenilor pe care îi rănește… El distruge securitatea socială, distruge securitatea socială! Și oamenii sunt, știi… Sunt atât de supărat pe el ca Președinte, așa că nu m-am uitat cu adevărat la el, nu a fost intenționat. M-am uitat pe furiș doar când dădea niște răspunsuri foarte rele. Și nici măcar nu erau răspunsuri. Erau doar cuvinte puse cap la cap, dar fără sens. Dar, în cea mai mare parte, nu m-am uitat la el.

Hannity: De dinainte de alegerile din 2020, la radio și TV, am făcut o cronică despre faptul că Joe va arăta slab și fragil și că este o mizerie cognitivă – cu mult înainte de alegerile din 2020.

Mass-media, o numesc mass-media de stat, democrați –  toți se comportă șocați, de parcă ar fi venit de nicăieri – este un incident sau, știți, este ceva permanent? Democrații chiar nu au observat că tipul nu poate ține o conferință de presă? Nu au observat că nu știe să folosească scările pentru a urca pe Air Force One, nu au observat cum e sprijinit în timp ce merge la și de la Marine One, nu au observat că nu ar face un interviu pentru Super Bowl?

Ce parte din declinul său cognitiv credeți că au ratat – ​​sau l-au acoperit în mod intenționat, în opinia dumneavoastră?

Trump: Ei bine, ei l-au acoperit și încă îl acoperă, dar acum devine foarte greu să facă asta. Și, știi, mi se pare că e foarte posibil să rămână în cursă și are ego și nu vrea să renunțe. El nu vrea să facă asta. Doar că mie mi se pare că asta vrea. Cred că lui Jill i-ar plăcea să-l vadă rămânând în cursă. Se distrează pe cinste. Știu că pare să se distreze și am auzit că și Hunter este de acord. Deci, acesta nu este neapărat un lucru foarte pozitiv pentru țara noastră.

Dar cred că Biden s-ar putea să rămână. Dacă nu o face, se va simți rău pentru el însuși pentru o lungă perioadă de timp. Este greu să renunți, să renunți așa, în felul în care încearcă să-l forțeze să iasă din cursă.

Adică trebuie să vorbești cu doctorii lui, dar evident că a fost acoperit de mass-media știrilor false. De aceea le numesc știri false.

Hannity: Domnule Președinte, doriți ca Joe Biden să se retragă? Vă pasă?

Trump: Ei bine, ne-am pregătit pentru asta, dar nu cred că va conta. Am avut patru ani grozavi, granița noastră a fost cea mai puternică vreodată. Economia noastră înainte de COVID a fost incredibilă, cea mai bună din toate timpurile, dar atunci când am fost loviți cu un „cadou” din China, virusul chinez care a venit, eu am făcut o treabă fantastică, iar bursa a fost de fapt mai mare decât înainte de COVID. Am făcut o treabă bună și cu armata, am învins ISIS, l-am eliminat pe cel mai rău terorist din lume și am învins pe ISIS. Și asta e mare lucru.

Mi s-a spus că va dura cinci ani și ne-a luat câteva luni. Armata este fantastică, sunt oameni incredibili…ce au făcut pentru mine în lupta împotriva ISIS… În plus, noi nu am avut războaie. Adică, nu am cuvinte.

Ne îndreptăm spre al Treilea Război Mondial, după părerea mea, cu acest om, care semiconduce lucrurile, pentru că nu conduce… Oamenii care înconjoară Biroul Oval, care conduc Washington, sunt foarte răi. Este foarte rău, știi, Biden i-a băgat în război, în luptă – sunt mulți termeni diferiți pe care îi poți folosi.

Tot ei își urmăresc adversarul politic, folosind Departamentul de Justiție, folosind un procuror general local ca să-și urmărească adversarul politic. Nimeni nu a mai văzut așa ceva. Și, știi, tocmai am citit un articol că a fost un lucru pozitiv pentru mine, dar nu este unul pozitiv. Este foarte nedrept. Este o bătălie nedreaptă, dar el este cel care ne-a băgat în asta și în toate aceste procese pe care le vezi și în orice altceva, tot ce este inspirat de Biden, adică de oamenii lui Biden și, știi, este foarte trist.

Cred că este o perioadă foarte tristă pentru țara noastră. Nu suntem respectați nicăieri în lume. El nu este respectat și țara noastră are probleme foarte serioase. Și vă spun ce, dacă nu suntem atenți, vom fi chiar în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial și acesta va fi un război cum nu a mai văzut nimeni până acum. Din cauza armelor. Armamentul este cu totul diferit. Aceasta este o lume cu totul diferită. Și nu avem pe cineva care să ne reprezinte în mod corespunzător. Nu există niciun dubiu în această privință.

Hannity: Ce credeți despre toată discuția că, dacă Biden se dă deoparte sau va fi retras, Vicepreședinta Harris îl va înlocui; vă așteptați să se schimbe atât de multe?

Trump: Ei bine, cred că va fi ea, cred că sunt foarte îngrijorați de vot. Dacă nu este ea…dar ei sunt foarte foarte timizi. Ei nu vor să o facă altfel. De fapt, am ajuns să cred că asta vor face. Cred că Kamala Harris este o persoană ineficientă. Și ea era responsabilă de graniță. Ea nu a fost niciodată acolo. Nu a făcut o treabă bună și nu a făcut o treabă bună cu multe lucruri. Dar mi s-ar părea că din punct de vedere politic, cu ea ar merge. Nici măcar nu vorbesc despre alternative.

Și se pare că dacă Biden iese din cursă din oarecare motiv – și nu cred că vrea să iasă – dar dacă iese, ea va fi desemnată.

Interesant este că are multă putere, pentru că are delegați, și știi, când ai delegați, cu excepția cazului în care acesta spune „eu mă retrag”, ei nu pot face nimic pentru a-l scoate afară, cu excepția celui de-al 25-lea Amendament, dacă vor.

Ar fi cel de-al 25-lea Amendament, doar că nu a mai rămas foarte mult timp. Știi, nu a mai rămas mult timp. Oricum noi vom face „America Great Again”. Dar nu mai este mult timp.

Deci cred că dacă (democrații) nu folosesc al 25-lea Amendament, nu-l vor putea scoate. El are toată puterea. Nu pot face nimic pentru a-l scoate afară. Deci va primi nominalizarea. A primit nominalizarea și apoi vor avea întâlnirea la Chicago – unde apropo, săptămâna trecută, 117 persoane au fost împușcate și 17 persoane au fost ucise. Asta s-a întâmplat în weekend la Chicago. Și este ca o zonă de război. Dar ei au convenția lor la Chicago. Și, evident, ei sunt foarte mândri de Chicago iar mie îmi place Chicago. Am investiții în Chicago, dar când te uiți la crimele din Chicago, când te uiți la ce este în neregulă cu Chicago, nu este un lucru foarte bun de afișat acum.

Hannity: Încă cred că fiecare alegere este despre viitor. Este vorba despre pace și prosperitate. În acest caz, ar fi vorba de graniță, va fi vorba despre legea economiei și agenda verde, rolul Americii în lume. Singura problemă care apare aproape în fruntea fiecărui sondaj în mintea americanilor, de fapt, este granița și economia. Avem aproape 11 milioane de imigranți ilegali permiși de Joe Biden, necontrolați în această țară, din aproape 180 de țări, dar mulți din țări care au legături teroriste, țări precum Iran și Siria, Egipt, Afganistan, Venezuela, Kazahstan, aproape 60.000 din China, doar în ultimele 18 luni. Zeci de mii din Rusia. Și îmi fac griji că acesta este acum un pericol clar și actual pentru țară și că probabilitatea ca celulele teroriste să fie deja aici, este foarte mare. Nu cred că greșesc. Mă rog la Dumnezeu să greșesc. Nu cred că greșesc. Iar democrații din media, știți, au ignorat problema. Și au permis să se întâmple, iar Biden și Kamala Harris au spus cu toții că granițele au fost închise și granița este sigură, dar s-au lăudat că au pus capăt politicilor pe care le aveați în vigoare când au ajuns la putere. Cred că o problemă care poate fi prevenită. Sunt îngrijorat pentru securitatea noastră națională ca niciodată.

Trump: Ei bine, singurul lucru pe care nu l-ai spus în seara asta și pe care îl spui mereu este că este 100% sigur că vom avea un atac terorist și sunt de acord cu tine în acest sens. Este 100% sigur. Terorismul este la un nivel pe care nu l-am mai văzut până acum. Vin teroriști și vin de la instituții psihice și azile de nebuni, vin din închisori din toată lumea, nu doar America de Sud, vin din Congo și Africa, vin din toate colțurile lumii. Și unele dintre aceste părți sunt părți dure ale lumii, și se revarsă în țara noastră ca prizonieri, ca pacienți psihici. Ei vin în țara noastră și vin și ca teroriști, iar asta ne otrăvește țara. Și nimeni nu ar fi trebuit să fie supus acestui lucru. Nu ar fi trebuit niciodată să li se permită să facă asta. Nu există nimic bun care să iasă din asta. Și va trebui să-i luăm pe acești criminali – și mulți dintre ei sunt criminali, și criminali foarte răi, la nivel foarte înalt. O să-i scoatem afară. Vom avea cea mai mare deportare din istorie, mai mare decât deportarea Eisenhower. Și nu avem de ales. Nu vreau să fac asta. Dar acest om ne-a distrus țara. Și o spun și la mitinguri – apropo, fac unul mare mâine, în Miami. Eu spun la mitinguri că îi puteți lua pe cei mai răi 10 președinți din istoria țării noastre și să-i puneți laolaltă, și tot nu au distrus și nu au creat pagube, așa cum a făcut Biden.

A fost un președinte oribil, cel mai prost președinte, sincer, cel mai prost președinte din istorie de departe. Și, apropo, Jimmy Carter ar fi cel mai fericit tip din lume, pentru că ar fi ca un geniu în comparație cu Biden. Administrația sa a fost genială în comparație cu administrația Biden. Deci este o perioadă foarte, foarte tristă, este o perioadă foarte tristă în țara noastră.

Hannity: Lasăți-mă să vă întreb despre economie. Știu că au spus de la început că inflația lui Biden, pe care a moștenit-o cu 1,4%, este în creștere. Peste 20% – 25% dintre americani spun că au fost nevoiți să renunțe la mese; 60% plus dintre americani au spus că o duc rău din cauza politicilor economice ale lui Joe Biden și a inflației Biden. Cum veți rezolva asta? Și cât de repede credeți că puteți remedia asta?

Trump: Ei bine, trebuie să o reparăm repede. Și ceea ce fac ei sunt migranții ilegali care se revarsă în țările noastre, mulți dintre ei stau în hoteluri de lux în toată țara noastră. Știi, așa cum spunem noi, acum, fiecare stat este un stat de graniță, indiferent dacă este Idaho sau Iowa, sau Ohio, nu e nicio diferență. Toți sunt de graniță pentru că se revarsă prin țara noastră.

Una dintre statistici a fost incredibilă. S-a aflat că de fapt acești oameni zboară, și deci nu este vorba doar ca acești oameni trec granița total necontrolați. Au zburat zeci de mii de oameni în țara noastră, migranți și mulți dintre acești oameni nu erau oameni bineveniți să rămână în țările lor.

Aceștia sunt oameni care vin din alte țări, unde Președintele, sau oricine conduce țara, inclusiv dictatorii, îi trimit în țara noastră. Și dacă te uiți la Venezuela, criminalitatea lor a scăzut cu 72%, gândește-te! La ea a scăzut cu 72% și a noastră este în creștere și vom avea o nouă formă de criminalitate, pentru că acești oameni abia încep să se simtă confortabil. Tocmai se instalează la noi în țară.

Vom avea o nouă formă de criminalitate și se numește Biden, criminalitatea migranților, și aceasta este o nouă categorie.

Și este o categorie foarte serioasă și s-ar putea să arunce propria criminalitate pe fereastră pentru că, sincer, probabil că vom putea dubla cifrele – când ți-am spus de Chicago – ei bine, sunt 17 oameni care au murit în acest weekend. Doar gândește-te la asta: într-un weekend, sau în 3, 4 zile, să ai peste 100 de persoane împușcate și peste 17 persoane ucise…. Și probabil că incidentul acesta din Chicago nu include migranții, deși vă garantez că au avut legătură cu asta. Avem o nouă formă de criminalitate, o nouă categorie.

Și va fi o problemă foarte serioasă, pentru mult timp de acum încolo. Și trebuie să-i scoatem din țara noastră. I-au aruncat din închisori. Noi nu-i vrem în țara noastră. Nicio țară nu-i vrea.

Hannity: Știți, este uimitor… când ați coborât pe scara rulantă în 2015 și ați spus că „unii sunt oameni foarte buni care își doresc o viață mai bună” și apoi că „vor fi oameni răi și vor avea loc crime și violuri”…Se întâmplă chiar acum…

Să ne amintim de Laken Riley…și de fetele tinere violate în plină zi; această tânără din Texas care a fost ucisă, dar mamă a cinci copii…

Permiteți-mi să vă adresez o ultimă întrebare. Dacă îmi permiteți, și nu știam că e în ultimul moment… Mulțumesc că ați sunat în această seară.

Vreau să vă întreb despre alegerea dumneavoastră de Vicepreședinte. Cât de repede credeți că veți face alegerea – întrebarea numărul unu- și întrebarea numărul doi, continuăm să citim că există o listă scurtă de nume, iar pe lista scurtă auzim nume precum senatorul Rubio, senatorul Tim Scott, senatorul JD Vance, guvernatorul Burgum. Sunt aceste rapoarte precise? Există și alte persoane? Când credeți că veți anunța asta?

Trump: Bine, știi, am început cu o mulțime de oameni, avem mulți oameni buni. Avem oameni grozavi în Partidul Republican. Numele pe care le-ai menționat, sunt absolut luate în considerare. Și nu am luat decizia finală, dar am câteva idei despre unde mergem și știți, am vrut să vedem ce fac ei, pentru că, să fim sinceri, ar putea face diferența. Nu știu. Nu sunt sigur că ar fi.

Mai sunt cei care spun că „Trump așteaptă până când va afla ce se va întâmpla cu Joe Biden”. Știi, cred că probabil vom anunța săptămâna viitoare. Îmi place să o fac în timpul convenției. Oamenii mei spun că e puțin complicat. Știi, pe vremuri, se anunța Vicepreședintele în timpul convenției. (râde) Astăzi, cu tehnologia modernă, nu se pot face lucruri pe care le-ai fi putut face acum 50 de ani foarte ușor.

Probabil, vom anunța cu puțin înainte de convenție, dar nu prea mult. Ar putea fi chiar și în timpul convenției pe care o facem. Mi-ar plăcea să o fac în timpul convenției. Cred că ar fi o construcție foarte interesantă și importantă pentru convenție, ar face-o și mai interesantă. Va fi uimitor.

Hannity: Dacă ați anunța chiar acum, în această emisiune, cred că ați genera o mulțime de știri, zic doar.

Trump: Ei bine, dacă aș face-o, mi-ar plăcea să o fac cu tine. Dar o să anunțăm în curând. Și cred că toată lumea va fi foarte, foarte fericită. Acea alegere va fi foarte, foarte bună. Convenția va fi un loc grozav pentru a întâlni o persoană care ar putea face o treabă fantastică ca Președinte – pentru că întotdeauna trebuie să te gândești la asta mai întâi – și apoi, pentru a întâlni pe cineva care să te ajute să fii ales și nu este nimic în neregulă cu asta.

Hannity: Domnule Președinte, vă mulțumesc pentru timpul acordat în seara asta. Apreciem.

Trump: Mulțumesc foarte mult. Mulțumesc.

Exit mobile version