• Mădălina Afrăsinie, judecătoare la Tribunalul București, a intrat sub tirul întrebărilor și curiozității publicistului Ion Cristoiu
  • Mădălina Afrăsinie: „Nu cred că va fi o surpriză pentru cineva că legea privind desființarea SIIJ nu va fi adoptată.
  • Mădălina Afrăsinie: „Va fi mai rău, nu atât pentru mine, cât pentru cetățeanul care vine în fața mea.

Mădălina Afrăsinie, judecătoare la Tribunalul București, a intrat sub tirul întrebărilor și curiozității publicistului Ion Cristoiu.

Cum e să fii judecător pe comercial? De ce susține păstrarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție? Ce urmăresc guvernanții prin desființarea acestei Secții? De ce a dispărut spectacolul cătușelor de la televizor? Care sunt cele mai controversate modificări ale legilor Justiției și efectele lor? Am aflat toate acestea de la Mădălina Afrăsinie, la Interviurile lui Cristoiu.

Mădălina Afrăsinie: „Nu cred că va fi o surpriză pentru cineva că legea privind desființarea SIIJ nu va fi adoptată. Ba da, va fi adoptată. Dl. Iohannis a spus că mai are un singur lucru de rezolvat, respectiv Secția, și o să o rezolve și pe asta.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Mădălina Afrăsinie: „Eu am o vorbă a mea. După întemeierea unei familii, nașterea unui copil, să ieși din profesia asta sănătos la cap și la trup, credeți-mă, este una dintre cele mai mari realizări ale vieții.”

Mădălina Afrăsinie: „Va fi mai rău, Nu atât pentru mine, cât pentru cetățeanul care vine în fața mea. Pentru că reduc drepturile și libertățile fundamentale la un lux teoretic, ca să cităm din doamna Prună. Va fi din ce în ce mai rău pentru că nu vor să asculte.”