• Sebastian Burduja: Pentru București și pentru țară, Sectorul 1 ar trebui să fie un model. Este un sector îmbătrânit, lumea nu-și dă seama. E un sector cu o populație vârstnică destul de însemnată. Există și anumite cartiere cu foști nomenclaturiști, deci au anumite preferințe către stânga (…) E un sector al extremelor.
  • Sebastian Burduja: Principala obiecție este lipsa comunicării. Conflictul nu vine din diferențele de viziune, mai ales că doamna Armand e un om de dreapta, chiar și foarte conservatoare, mai conservatoare decât mulți colegi liberali. Dânsa consideră că e un fel de CEO al primăriei, are și o experiență în mediul corporate, poate-i bine lucrul ăsta.
  • Sebastian Burduja: Cea mai mare barieră în calea lucrurilor bune din țară este rezistența funcționarului public, rezistența aia obtuză. Nu le cere nimeni să încalce legea, dar e mult mai simplu să nu-ți asumi răspunderea, să spui că nu se poate. Timpul trece, leafa merge și asta este.

Sâmbătă, 5 iunie, deputatul Sebastian Burduja, vicepreședinte PNL și liderul PNL Sector 1, intră sub tirul întrebărilor și curiozității publicistului Ion Cristoiu.

Cine este Sebastian Burduja? De ce a dat SUA pe România? Ce-i reproșează Sebastian Burduja primarului Sectorului 1, Clotilde Armand? De ce a pierdut PNL alegerile parlamentare? Ce spune despre USRPLUS și colaborarea cu acesta? De ce sunt politicienii rupți de realitate? Cum explică scepticismul românesc și plecarea românilor din țară? E nevoie de un obiectiv de țară și care ar fi acesta? Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA