• Rareș Bogdan: „Noi, gândiți-vă că am intrat în anul 2020 cu 38-42%, în sondaje aveam 45%, și am încheiat cu 25%. Ceva s-a întâmplat. Costurile pandemiei le-a suportat exclusiv PNL, dar și pe o foarte proastă comunicare publică și pe măsuri luate pompieristic”.
  • Rareș Bogdan: „Regret că a doua zi dimineața, după alegerile parlamentare,  nu am ieșit cu Robert Sighiartău, cu Florin și ceilalți să cerem demisia președintelui PNL pentru că a dus partidul la  pierderea alegerilor”.
  • Rareș Bogdan: „Ludovic Orban nu e un om rău. El un premier care a fost bun într-o perioadă înfiorătoare pentru România. Eu îi contest modul în care a condus și modul în care a fost discreționar în decizii. El nu a consultat paritidul când a vorbit despre un ministru. A venit cu o listă pe care a supus-o votului”.
  • Rareș Bogdan: „În momentul în care un premier și un președinte de partid îți obține în locul în care candidează 21%, atât a luat PNL la București, e o problemă și ea trebuie rezolvată. Partidul ăsta trebuie să aibă viitor, nu numai trecut și prezent”.

Duminică, 17 ianuarie, Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL, intră sub tirul întrebărilor și curiozității publicistului Ion Cristoiu.

Cum se explică eșecul PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie? Ar fi trebuit Ludovic Orban să renunțe la șefia PNL după scrutin? De ce a cedat PNL la negocierile cu USRPLUS și UDMR pentru formarea noului Guvern? Care este relația dintre PNL și Klaus Iohannis? Există democrație în PNL? E nevoie de o reformă în PNL? Cine și ce se pregătește pentru congresul PNL din acest an?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA