• Pe trepte se aflau fotografiile celor decedați, iar rudele, acoperite cu cearșafuri albe, s-au întins în dreptul acestora.
  • Rudele au protestat față de lentoarea cu care s-a derulat procesul celor găsiți vinovați pentru incendiu.
  • Protestul ar trebui să fie urmat de un marș până la Clubul Colectiv, conform anunțului organizatorilor.

Rudele celor decedați în incendiul de a Colectiv, în urmă cu șase ani, au protestat sâmbătă seara pe treptele Curții de Apel București.

Pe trepte se aflau fotografiile celor decedați, iar rudele, acoperite cu cearșafuri albe, s-au întins în dreptul acestora.

Rudele au protestat față de lentoarea cu care s-a derulat procesul celor găsiți vinovați pentru incendiu.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Protestul ar trebui să fie urmat de un marș până la Clubul Colectiv, conform anunțului organizatorilor.

Potrivit Brigăzii Rutiere, organizatorii au anunțat că între orele 17.30 și 19.00 participanții vor forma un lanț uman din 4 în 4 metri, pe trotuarul din fața Curții de Apel București, iar între orele 19.30 – 20.30 aceștia vor merge în marș pe traseul trotuarul din fața Curții de Apel București – Splaiul Independenței – traversarea intersecției Str.Halelor/Splaiul Independenței – trotuarul aferent parcului Unirii – intersecția Bd. I.C.Brătianu/Bd. Unirii – traversare pe Bd. Unirii (zona Fântâni) – Pod Șerban Vodă – trotuarul de pe Splaiul Unirii – până în dreptul sediului Camerei de Comerț – trotuarul de pe Str. Bucur – punct final Clubul Colectiv.

De asemenea, între orele 20.30 și 22.30 va avea loc o adunare publică la Clubul Colectiv.

Sâmbătă s-au împlinit șase ani de la incendiul din Colectiv, în care 65 de tineri au murit. În București au avut loc manifestări pentru comemorarea victimelor. Rude și prieteni ale celor dispăruți au aprins lumânări în fața clubului, iar oficialii statului au trimis coroane de flori.