• Românii care se întorc în țară se lovesc de probleme cu transportatorii
  • Analizarea timpilor de așteptare este una dintre sugestiile lui Marcel Vela
  • Optarea pentru o altă vamă ar fi o soluție pentru români

Întoarcerea în România nu va mai fi la fel de simplă precum înainte de Coronavirus. Marcel Vela le recomandă românilor să analizeze foarte bine timpii de așteptare și să nu mai accepte transportatori care îi lasă la o distanță de 4 kilometri de vamă.

Această precizare a ministrului României vine în contextul în care, în ultimele zile, mii de oameni au încercat să intre în țară prin Vama Nădlac. Mulți dintre aceștia erau de fapt pietoni.

„Am un mesaj pentru toţi cei care mai doresc să vină: să facă două lucruri – să analizeze timpii de aşteptare pe toate vămile. Al doilea, chiar dacă fac zeci sau sute de kilometri, să se gândească la faptul că este de preferat să facă această distanţă suplimentară decât să aglomereze o vamă şi să acceseze o vamă laterală”, a declarat Marcel Vela.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Cei care vin să nu mai acceseze transportatori – de unde or fi ei – care îi lasă la 4 kilometri de vamă. Autocarele vor avea dreptul să intre în România. Vin oamenii pe jos, e căldură, sunt supăraţi”, a mai spus Vela.