• Iordania se pierde sub valurile de inundații.
  • Una dintre zonele afectate de ploile abundente de ieri a fost situl arheologic Petra, unde apa s-a revărsat prin pasajele înguste din stâncă.
  • Nu au fost raportate victime.

Iordania se pierde sub valurile de inundații. Una dintre zonele afectate de ploile abundente de ieri a fost situl arheologic Petra, unde apa s-a revărsat prin pasajele înguste din stâncă.

Grupurile de turiști au fost salvate de serviciile de urgență. Alte cazuri de inundații au fost raportate în zona Amman, pe malul Mării Moarte și în apropierea coastei Mării Roșii.

,,Cantitatea de ploaie care a căzut în oraş a fost prea mare şi a dus la viituri” , a declarat responsabilul local Sulaiman al-Farjat, potrivit ziarului iordanian Addustour, citat de The Guardian.

Recomandări

NU SCAPI DE CANICULĂ
PUTIN ȘI KIM SEMNEAZĂ UN PACT
DAMON ȘI AFFLECK, ÎNTR-UN NOU FILM
POPOVICI IA AURUL!
CINE NE APARĂ?
FETELE SUNT MAI CREATIVE DECÂT BĂIEȚII

Nu au fost raportate victime.

Ploile căzute miercuri au dus la închiderea şcolilor din Muscat, capitala Omanului, o altă ţară din Golf afectată de ploi care au dus la blocarea traficului în unele zone.

Săptămâna trecută, în filmuleţe postate online se puteau vedea maşini măturate de inundaţiile provocate de ploile abundente în oraşul Mecca din Arabia Saudită, cel mai sfânt loc al islamului. Autorităţile au declarat că nu au existat victime.